New Life

New Life është qendër për fertilitet dhe riprodhim të asistuar, që gjendet në zemër të Plovdivit. Stafi me eksperiencë i New Life është i drejtuar nga drejtoresha, gjinekologe-obstetër, dr. Dobrinka Petrova dhe i konsultuar nga specialistë ndërkombëtarisht të njohur në fushën e riprodhimit të asistuar, prof. Neri Laufer dhe dr. Anat Safran. Në sajë të punës dhe përpjekjeve të konsulentëve të përmasave botërore të qendrës, kanë lindur më shumë se 10.000 foshnja.

Qendra in-vitro, e cila gjendet në Bullgari, ofron programe për donatorë të spermës, të vezoreve, procedura klasike in-vitro, IKSI (injektim intro-citoplazmatik të spermës) me teknologjitë më moderne evropiane në mjekësinë e fekondimit. Klinika ka një departament të specializuar për burra nën emrin "New Life Male center", ku specialistët kujdesen për shëndetin e mashkullit. Qendra disponon dhe me CASA(analizë asistuese kompjuterike e spermës), me TEFNA(biopsi testikulare - metodë e re dhe efikase për mashkullin në krahasim me atë klasike).

Të dyja qendra disponojnë me 'Bankën Cryo', ku ju mund të siguroni të ardhmen dhe qetësinë tuaj.

Një ekip profesionistësh nga New Life do të bëjë gjithçka që kanë në fuqinë e tyre, për të realizuar ëndrrën tuaj për një fëmijë.

Diagnoza dhe trajtimi i infertilitetit

(spermatogram)

- Konsultime dhe vizita te gjinekologu, urologu, endokrinologu.

- Konsultime me embriolog, psikolog, seksolog

Riprodhim i asistuar - inseminim i brendshëm në mitër, fekondim konvencional in-vitro, ICSI, IMSI

Teknologjitë më moderne

New Life

Teknologji moderne

Klinika ofron zgjidhje për fertilitzim si për çifte, ashtu dhe për femra të lira, si dhe mundësi për ruajtje të fekondimit(ruajtje të aftësive riprodhuese) me ndihmë të ngrirjes së vezëve.

Diagnoza dhe trajtimi i infertilitetit në infertilitetin mashkullor

-Analizë ndihmëse kompjuterike e spermës (CASA), test për ADN fragmentim, si dhe teste të tjera të spermës.

- Biopsi testikulare TEFNA

Programe donatorësh: ;

- Vezët e donatorëve, sperma e donatorëve

- Krio-preservim i gametave për pacientët që vuajnë nga sëmundjet e kancerit 

- Krio-preservim i vezëve në pacientë që vuajnë nga endometrioza

- Bankë donatorësh me donatorë të testuar(sëmundje infektive dhe gjenetike).

Analiza gjenetike te burrat dhe gratë, që kanë afinitet kundrejt statusit të tyre fertil.

- Kariotip (analiza kromozomesh) - nëpërmjet saj mund të zbulohen translokacione të balancuara dhe/ose shmangie të tjera që çojnë në zvogëlim të fertilitetit

- Diagnoza molekulare e trombofileve

- Kariotip (analiza kromozomesh) - nëpërmjet saj mund të zbulohen translokacione të balancuara dhe/ose shmangie të tjera që çojnë në zvogëlim të fertilitetit

- Testet gjenetike për mikropjesët e kromosonit Y tek meshkujt me Oligospermia ose Azoospermia.

- Analizë gjaku jo invazive për të përcaktuar Rezus-faktorin për fetus.

Mjekësi fetusi

- Ndjekje e shtatzënive të rrezikshme

- Kontrolle me ultratingull 2D dhe 3D

Gjinekologji

- Diagnostikim Histeroskopie, HyCoSy, HyFoSy

Krio-konservim

Ngrirja e spermës në SMCG New Life kryhet nëpërmjet metodës së ngrirjes së ngadaltë.

Address

Bulgaria, 4000 Plovdiv, st. "Macedonia" 2B

Phone

+359 32 693 693